skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Cloud Telefonie

Met een telefooncentrale in de cloud bent u altijd en overal bereikbaar zoals u dat wenst. Bovendien bent u niet gebonden aan een contract.

Video Conferencing

Eén op één vergaderingen of het live verbinden van grote vergaderzalen aan de andere kant van de wereld, met de huidige oplossingen is alles mogelijk én betaalbaar.

Bij Indatel staan uw resultaten en uw kosten voorop. Dit betekent dat we oplossingen zoeken die bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met eerdere investeringen. Samen met u maken we slimme en kostenefficiënte keuzes die toekomstgericht zijn, met oog voor uw doelstellingen.

Enkele referenties
Wens je meer informatie over onze produkten en diensten? Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

  Uw naam*

  Uw organisatie

  Uw emailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp

  Uw bericht