skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Cloud telefonie is de meest flexibele telefonie oplossing voor uw bedrijf!

Bij Cloud telefonie staat de VoIP telefooncentrale niet bij u, maar in beveiligde datacenters. Hierdoor dient u zelf niet meer te investeren in de aankoop van een telefooncentrale, maar u huurt een VoIP telefooncentrale voor een vast bedrag per maand. Bovendien bent u niet gebonden aan het contract, maar kan u maandelijks het aantal abonnementen naar boven of beneden wijzigen. Daarom is dit de meest flexibele telefonie oplossing voor uw bedrijf.

De voordelen van Cloud telefonie op een rij

Lage investeringskost

U dient geen telefooncentrale meer aan te kopen, enkel nog de VoIP telefoontoestellen.

Flexibel

U bent niet gebonden aan een contract en kan op elk momenteel gebruikers toevoegen of verwijderen.

Altijd up-to-date

Beveiligingsupdates en nieuwe features worden automatisch geïnstalleerd.

Telewerken

Cloud telefonie werkt overal waar u een internetverbinding heeft. Integreer uw mobiele telefoon of tablet in de cloud telefooncentrale en bel met uw kantoornummer waar u zich ook bevindt.

Goedkoper

Voor cloud telefonie heeft u geen ISDN lijnen meer nodig wat een aanzienlijke besparing op de maandelijkse kosten met zich meebrengt.

Online beheer

et beheer van de cloud telefooncentrale gebeurt via een webpagina die van overal toegankelijk is.

Is Cloud Telefonie veilig?

Onze cloud telefonie oplossingen worden automatisch voorzien van beveiligingsupdates om de nieuwste technieken die door hackers gebruikt worden geen kans te geven. Bovendien wordt uw cloud telefonie bij verdachte activiteiten automatisch geblokkeerd. Zo kan u er zeker van zijn dat u nooit onverwachten torenhoge facturen ontvangt.

Onze Cloud Telefonie oplossingen

Omdat elke onderneming verschillend is hebben we verschillende Cloud Telefonie oplossingen. Zo bent u zeker dat we een oplossing kunnen voorstellen die bij uw onderneming past.

Mitel My-Connect Telepo

MyConnect logo

My-Connect is dé cloud telefonieoplossing, gebaseerd op het Telepo platform van Mitel.
Het unieke My-Connect communicatieplatform bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben, van gewoon bellen met een vast toestel tot een geïntegreerde oplossing tussen verschillende toestellen.

MyConnect Telepo profielen

FONZER

Fonzer logo

Fonzer maakt bellen beschikbaar op elk toestel, altijd en overal.
Fonzer is perfect voor organisaties die een innovatieve telefonie-oplossing zoeken of die eenvoudigweg komaf willen maken met de kosten en verantwoordelijkheden die verbonden zijn aan de klassieke telefooncentrales. Fonzer biedt véél meer flexibiliteit dan de traditionele telefooncentrales en is snel, simpel en betaalbaar voor elke organisatie. Met Fonzer behoort een vaste, dure en complexe telefooncentrale tot de geschiedenis.

Fonzer panel

Telenet Freephone Business

Telenet Business Logo

Haal het maximum uit uw vaste lijn met FreePhone Business
FreePhone Business is een vaste digitale telefonieoplossing (IP) voor bedrijven tot 20 gebruikers. Het werkt net zoals een telefooncentrale (PBX), maar dan in de cloud. Deze oplossing biedt meer functionaliteiten dan een klassieke lijn. En dit allemaal voor een vast bedrag per maand, all-in!

Telenet Freephone Business

Hoeveel kost Cloud Telefonie?

Vul de velden hieronder in en ontvang uw offerte op maat.


    KeuzemenuOperator consoleCRM-integratie


    MyConnectFonzerFreephone-BusinessAdviseer mij

    Back To Top