skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Onze Partners

Indatel is merk-onafhankelijk. Dit geeft ons de beste mogelijkheden om u de beste oplossingen aan te bieden.Kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit zijn kernwaarden die wij hoog in het vaandel hebben staan. Indatel werkt daarom samen met een groot aantal toonaangevende zakelijke telecompartners. Ook op het gebied van ICT biedt Indatel betrouwbare diensten en kwaliteitsproducten.

mitel oplossingen telefooncentrale
Mitel

Mitel is dé kracht achter meer dan 2 miljard zakelijke verbindingen per dag en ondersteunt daarmee organisaties bij het leggen van verbindingen, samenwerken en het bedienen van hun klanten. Met meer dan 2500 partners en regionale kantoren over de hele wereld, heeft Mitel een wereldwijd bereik met een lokaal tintje.

Plantronics-Inc.-logo
Plantronics

For over 50 years, Plantronics has been on the forefront of audio innovation; always driven by a single obsession: to remove the barriers to simple, clear communication.

Gigaset Pro logo
Gigaset Pro

Gigaset pro, onderdeel van de Gigaset Group, voorziet zakelijke klanten overal ter wereld van een uitgebreide reeks superieure producten voor communicatie met de flexibiliteit en functies die nodig zijn voor uw unieke omgeving.

fonzer
Fonzer

Fonzer is perfect voor organisaties die een innovatieve telefonie-oplossing zoeken of die eenvoudigweg komaf willen maken met de kosten en verantwoordelijkheden die verbonden zijn aan de klassieke telefooncentrales. Fonzer biedt véél meer flexibiliteit dan de traditionele telefooncentrales en is snel, simpel en betaalbaar voor elke organisatie. Met Fonzer behoort een vaste, dure en complexe telefooncentrale tot de geschiedenis.

Zyxel Logo
Zyxel

Focused on innovation and customer-centricity, Zyxel Communications Corp. has been connecting people to the internet for nearly 30 years. We keep promoting creativity which meets the needs of customers. This spirit has never been changed since we developed the world’s first integrated 3-in-1 data/fax/voice modem in 1992. Our ability to adapt and innovate with networking technology places us at the forefront of understanding connectivity for telco/service providers, businesses and home users

Telenet Business Expert Partner
Telenet

Het is onze ambitie om werken en leven eenvoudiger en plezieriger te maken. Onze klanten zowel gezinnen als bedrijven -, inspireren en hen helpen een optimaal digitaal leven te leiden: daar gaan wij voor. We helpen hen de juiste tools te ontdekken en deze optimaal te gebruiken. Zonder dat ze zich daarbij vragen moeten stellen over de onderliggende technologie.

We willen onze klanten zorgeloos laten genieten van de beste connectiviteit, het beste entertainmentaanbod en de beste businessoplossingen, en dit op elk moment, op elk toestel en op elke plaats.

edpnet
Edpnet

Edpnet is een onafhankelijke telecom provider. Wij zijn geen onbeduidend onderdeel van een andere provider maar staan al meer dan 15 jaar stevig in onze eigen schoenen en werken dag en nacht (neen, slapen staat niet bovenaan ons to do-lijstje) om onze klanten de beste service in combinatie met de beste prijs aan te bieden.

Destiny
Destiny

We geloven dat een provider van communicatieservices oplossingen moet bieden die werken voor zijn klanten. Wij geven de werknemers van onze klanten de nodige tools zodat ze flexibeler kunnen werken. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten altijd een stapje voor zijn in wat ze doen.

Dat is telecom as it should be.

Meer weten over onze partners?

Wilt u graag weten hoe we onze klanten hebben geholpen? Graag meer informatie over onze oplossingen? We vertellen u er graag meer over!

background