skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Indatel Telecomscan

Bespaar op uw maandelijkse kosten met onze gratis telecom audit
spaarvarken
 • Krijg je facturen van verschillende leveranciers en weet je niet waarom?
 • Vind je dat je teveel betaalt voor wat je krijgt?
 • Heb je geen idee wat er allemaal op je telecomfactuur staat?
 • Heb je het gevoel dat je betaalt voor diensten die je niet nodig hebt?
 • Wens je professioneel advies?
Hoe werkt de Telecomscan?
Inventarisatie

Op basis van uw facturen brengen we al uw huidige telecom diensten in kaart. Daarnaast bespreken we samen wat uw wensen en verwachtingen zijn voor de toekomst. Ons professionele advies krijgt u er gratis bij!

Voorstel op maat

Na een grondige analyse ontvangt u van ons een vrijblijvend voorstel voor de optimalisatie van uw telecom diensten. Hierbij berekenen we ook steeds uw effectieve besparing.

Implementatie

Gaat u in op het voorstel, dan regelen wij de volledige overstap en/of stopzetting van diensten. Wij begeleiden de hele  implementatie van A tot Z.

Steeds tot uw dienst

Ook na de implementatie kan u op ons blijven rekenen. Op regelmatige basis bekijken we of we moeten bijsturen en ook blijven wij steeds uw belangen verdedigen bij de operatoren. U heeft een probleem? Dan heeft u één vaste contactpersoon, handig toch?

“Wij stellen de juiste vragen en zoeken samen met u naar de beste oplossing”

Onafhankelijk advies

Ons telecom advies gaat om méér dan enkel technologie. Wij inventariseren eerst wat uw behoeften en verwachtingen zijn en hoe uw organisatie daadwerkelijk werkt. Wij stellen u de juiste vragen, en zoeken samen met u naar de beste oplossing. Zo helpen wij u verder. Met de telecomscan nemen wij de volledige telecominfrastructuur en de volledige telecomkosten binnen uw bedrijf onder de loep. Na een grondige analyse berekenen we uiteraard ook uw besparing.

bereken uw besparing

  Uw naam*

  Uw organisatie

  Uw emailadres*

  Uw telefoonnummer*