skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Bij Indatel bent u verzekerd van deskundig advies

Bert Loos
Hans Vermeesch

Als het gaat over oplossingen en mogelijkheden voor zakelijke telecommunicatie voor bedrijven, dan bent u bij Indatel aan het juiste adres. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor onze professionele kijk op uw zaken; of dit nu gaat over innovatieve oplossingen en nieuwe technologie, of over uw huidige vaste telefonie. Maar wij zoeken ook graag samen met u naar de beste oplossing voor uw mobiele en vaste telefonie, cloudtelefonie, cloudoplossingen, internetverbinding, telecomkosten,… Wilt u bijvoorbeeld graag weten hoe uw telefonie goedkoper én efficiënter kan?

De adviseurs van Indatel hebben  ruime ervaring op het gebied van telecommunicatie (in de breedste zin) om u deskundig te kunnen adviseren bij al uw vragen, of om u te helpen bij de implementatie van nieuwe oplossingen.

Wenst u graag meer informatie over telecomdiensten? Heeft u een vraag over uw zakelijk internet, telefonie voor bedrijven of  communicatietechnologie? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Contactformulier

  Uw naam*

  Uw organisatie

  Uw emailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze troeven

  Eerlijk en ethisch
  Uitstekende service
  Flexibel
  Betrouwbaar
  Goede opvolging
  Technische vakkennis
  No nonsens aanpak
  Persoonlijke contactpersoon

  Contactinformatie

  Indatel BVBA
  Kalmthoutsesteenweg 225
  2910 Essen
  03/6484950
  info@indatel.be
  BTW: BE0526941018

  Bert Loos
  Bert.loos@indatel.be
  T: 03/6484952

  Hans Vermeesch
  Hans.vermeesch@indatel.be
  T: 03/6484955

  Over Indatel

  Indatel is jonge onderneming, opgericht in mei 2013. Beide zaakvoerders hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in telecom. Persoonlijke service is ons handelsmerk. Onze eigen technische afdeling, biedt een echte meerwaarde voor onze klanten We nemen graag uw telecom uit handen, zodat u zich kan focussen op uw corebusiness. Ons kantoor is gevestigd in Essen.