skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

VoIP oplossingen van Indatel

U zoekt een oplossing voor vaste en mobiele telefonie voor uw organisatie?  U wilt u bereikbaarheid verbeteren? Of zakelijk, slimmer en goedkoper bellen? Wij bieden u totaaloplossingen aan voor telefonie: van traditionele telefoontoestellen tot uitgebreide IP-communicatieplatformen. Afhankelijk van o.a. het aantal lijnen en nummers, het type telefooncentrale en de beschikbare toegangstechnologie stellen wij een flexibele en betaalbare oplossing voor op maat van uw onderneming of organisatie. Lees meer over de verschillende oplossingen, en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

VoIP Telefooncentrale

Voice over IP (VoIP) is de nieuwe standaard voor bedrijfstelefonie. Doordat het mee gekoppeld wordt op het datanetwerk zijn er veel meer mogelijkheden om te communiceren dan met telefoontoestellen alleen. Zo kan je kiezen waar, wanneer en op welk toestel je bereikbaar wenst te zijn. Dit zorgt voor de flexibiliteit die vandaag van elke onderneming verwacht wordt.

Cloud Telefonie

Bij Cloud telefonie staat de VoIP telefooncentrale niet bij u, maar in beveiligde datacenters. Hierdoor dient u zelf niet meer te investeren in de aankoop van een telefooncentrale, maar u huurt een VoIP telefooncentrale voor een vast bedrag per maand. Bovendien bent u niet gebonden aan het contract, maar kan u maandelijks het aantal abonnementen naar boven of beneden wijzigen. Daarom is dit de meest flexibele telefonie oplossing voor uw bedrijf.

SIP Trunking

SIP trunking is de nieuwe standaard om uw telefooncentrale te verbinden met de buitenwereld. SIP trunks kan op zowat iedere telefooncentrale aangesloten worden, dus ook uw onderneming kan besparen op de maandelijkse telefoniekosten.

CRM Integratie

Stel je voor dat je bij een inkomende oproep een pop-up te zien krijgt met de gegevens van de klant en dat je door erop te klikken ineens in de klantenfiche terechtkomt.  Zo bespaar je tijd en geef je je klanten de persoonlijke service die ze verwachten.

Unified Communications (UC)

Communicatie is tegenwoordig veel meer dan een telefoontoestel op uw bureau. MiCollab Unified Communications integreert telefonie, chat, e-mail, presence en conferencing in één applicatie voor uw PC of mobiel device.

Video Conferencing

Vergader met eender wie vanaf elke locatie door de handige Virtuele Vergaderzalen van onze FLEX ROOM.

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is niet meer uit ons privé- en zakelijke leven weg te denken. Heeft u al eens kritisch naar uw ‘mobiele vloot’ gekeken? Werkt alles nog zoals het hoort? Aan de voordeligste prijs? 

Fax to e-mail

Faxen geraakt stilaan uit de mode. Faxtoestellen zijn overbodig; laat inkomende faxen toekomen in je mailbox!

Servicenummers

Een 0900- nummer (met een hoger tarief) kan een interessante extra bron van inkomsten zijn voor de organisatie. Een betaald 0900- nummer is vooral geschikt voor het aanbieden van betaaldiensten zoals een telefonische helpdesk, prijsvragen of nieuws- en sportberichten.

Virtueel telefooonnummer

Wilt u bereikbaar zijn op één telefoonnummer, zonder afhankelijk te zijn van een analoge lijn? Huur bij ons een telefoonnummer. U kan zelf het zonenummer kiezen. (03/02/09…)

Gratis Telecom Audit

Krijg je facturen van verschillende leveranciers en weet je niet waarom?

Heb je het gevoel dat je betaalt voor diensten die je niet nodig hebt?

Vind je dat je teveel betaalt voor wat je krijgt?

Wij zoeken het voor jou uit!

Vraag hier je gratis, vrijblijvende en onafhankelijke audit aan. 

    Uw naam*

    Uw organisatie

    Uw emailadres*

    Uw telefoonnummer*