skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Cloud telefonie is de meest flexibele telefonie oplossing voor uw bedrijf!

Bij Cloud telefonie staat de VoIP telefooncentrale niet bij u, maar in beveiligde datacenters. Hierdoor dient u zelf niet meer te investeren in de aankoop van een telefooncentrale, maar u huurt een VoIP telefooncentrale voor een vast bedrag per maand. Cloud telefonie is flexibel, schaalbaar en kostenefficiënt.

Contact

3CX

Met 3CX kan het allemaal! Kunnen uw medewerkers productief flexwerken met behulp van spraakapps op hun smartphone? Op afstand vergaderen via webconferenties zonder apps? Klanten te woord staan via live chat op uw website? Met het communicatiesysteem van 3CX kan het allemaal, en nog veel meer. Wat u ook kiest, u bent verzekerd van een gebruiksvriendelijk communicatiesysteem met een minimum aan beheertaken.

Een 3CX cloud telefooncentrale, dat is:

 • Alle functies van een klassieke telefooncentrale
 • Windows/MAC PC softphone
 • iOS- en Android mobiele softphone
 • Web- en Videoconferencing
 • Live chat module op uw website

My-Connect Telepo

My-Connect is gebaseerd op Telepo, het grootste cloud communicatieplatform van Europa.
Het unieke My-Connect communicatieplatform bevat alle mogelijke telefonie toepassingen waar bedrijven en organisaties behoefte aan hebben: gewoon bellen met een vast toestel, op kantoor met een PC softphone, met een VoIP app op je mobiele toestel of allemaal tezamen.

MyConnect Telepo profielen
Fonzer panel

Fonzer

Fonzer maakt bellen beschikbaar op elk toestel, altijd en overal. Fonzer is perfect voor organisaties die een innovatieve telefonie-oplossing zoeken of die eenvoudigweg komaf willen maken met de kosten en verantwoordelijkheden die verbonden zijn aan de klassieke telefooncentrales. Fonzer biedt véél meer flexibiliteit dan de traditionele telefooncentrales en is snel, simpel en betaalbaar voor elke organisatie. Met Fonzer behoort een vaste, dure en complexe telefooncentrale tot de geschiedenis.

Is Cloud Telefonie veilig?

Absoluut! Met geavanceerde beveiligingsprotocollen, versleuteling van gegevens en naleving van regelgeving, biedt cloud telefonie een betrouwbare oplossing voor zakelijke communicatie. Het is echter cruciaal dat gebruikers ook hun rol spelen door sterke wachtwoorden te gebruiken en bewust te zijn van beveiligingspraktijken. Met deze gecombineerde aanpak biedt cloud telefonie een veilige en betrouwbare oplossing voor zakelijke communicatiebehoeften.

Onze Cloud Telefonie oplossingen

Omdat elke onderneming verschillend is hebben we verschillende Cloud Telefonie oplossingen. Zo bent u zeker dat we een oplossing kunnen voorstellen die bij uw onderneming past.

Contact
MS Teams integratie

Teams integratie

Al onze VoIP oplossingen kunnen gekoppeld worden met Microsoft Teams. Op die manier benut je alle voordelen van Teams, gecombineerd met de uitgebreide en flexibele functionaliteiten van je VoIP oplossing!

CRM-Logos-removebg-preview

CRM integratie

Met CRM integratie krijg je bij inkomende oproep een pop-up te zien met de gegevens van de klant en door erop te klikken kom je rechtstreeks in de klantenfiche terechtkomt. Zo bespaar je tijd en geef je je klanten de persoonlijke service die ze verwachten.

Hoeveel kost een telefooncentrale?

Vul de velden hieronder in en ontvang uw offerte op maat.


  Vaste toestellenPC softphonesMobiele softphonesHeadsets

  KeuzemenuCRM integratieWachtrijTeams integratie

  MyConnectFonzer3CXAdviseer mij