skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Zakelijke internet oplossingen - altijd en overal bereikbaar!
flat-mockup

Voor elke organisatie is een betrouwbare en snelle internetverbinding van levensbelang.  Bij steeds meer bedrijven is een betrouwbaar zakelijk internet zelfs een belangrijke conditie voor het succesvol functioneren van de organisatie. Bedenk maar eens wat er zou gebeuren als uw bedrijf een dag zonder internet komt te zitten. Zeker als uw medewerkers online werken, thuis of onderweg, of wanneer u gebruikt maakt van bestanden op een externe server die via internet bereikbaar is. Dan kan uw bedrijfsvoering in gevaar gebracht worden door een onbetrouwbare internetverbinding.

Zakelijk internet en dataverkeer - onze oplossingen

Indatel gaat samen met u op zoek naar een passende oplossing voor betaalbaar supersnel en betrouwbaar internet. Zo heeft u vanaf uw werkplek én onderweg toegang tot e-mail, bedrijfsapplicaties en uw bedrijfsnetwerk. Indatel biedt u o.a. onderstaande oplossingen aan, maar aarzel zeker niet om ons te contacteren indien u andere vragen heeft inzake uw zakelijk internet. Graag delen wij onze ervaring en expertise met u.

Supersnel zakelijk internet

Elke organisatie heeft nood aan groei en snelheid. Wij bekijken samen met u welke internetformule bij u het beste past!

Managed Wifi

Managed Wifi, dat is een flexibele Wifi-verbinding bovenop iFiber, Corporate Fibernet of IP-VPN, Met een brede waaier aan login-opties voor medewerkers, klanten en bezoekers.

VPN (Virtueel Privé Netwerk)

VPN is de ideale oplossing voor snelle en veilige communicatie tussen uw verschillende bedrijfslocaties. Indatel kan u  verschillende veilige en snelle oplossingen op maat aanbieden.

Glasvezel

Glasvezel is de meest betrouwbare en snelste aansluitmethode op de markt.  Met zakelijk glasvezel hebt u een razendsnel en betrouwbaar netwerk met meer dan voldoende capaciteit. Als telecomspecialist zoeken wij uit welke operator u de best mogelijke oplossing kan bieden (in functie van de geografische ligging van uw bedrijf!).

Uw telecom onder de loep?

    Uw naam*

    Uw organisatie

    Uw emailadres*

    Uw telefoonnummer*