skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
VPN - Virtueel Privé Netwerk

 Een privé VPN-netwerk om uw vestigingen en werknemers met elkaar te verbinden

vpnDankzij het netwerk van onze partners kunnen we al uw vestigingen en medewerkers zowel in België als in het buitenland met elkaar verbinden. Onze private datanetwerkoplossing is veilig, redundant en zorgt ervoor dat u plaatsonafhankelijk bent. Uw werknemers kunnen waar en wanneer u het wil werken, gegevens raadplegen en toepassingen gebruiken, en dat allemaal aan een zeer hoge snelheid.

Wij beheren uw verbindingen, end-to-end

Het MPLS-netwerk, gebaseerd op Cisco-netwerkapparatuur, verbindt uw vestigingen, productie-eenheden en mensen. Wij kunnen uw netwerk beheren en onderhouden zodat u zich kan concentreren op uw hoofdactiviteit. Bovendien staat onze helpdesk 24/7 te uwer beschikking.

Oplossingen op maat besparen kosten

Al onze oplossingen zijn op maat gemaakt en gebaseerd op de bandbreedte en SLA’s die u nodig heeft. Dat bespaart u een hoop geld. We kunnen immers de snelheid en bandbreedte aanpassen aan wat u nodig heeft. We bepalen samen welke SLA het best bij u past. Zo betaalt u niet voor oplossingen die u niet nodig heeft of die kunnen vervangen worden door een andere oplossing.

Werk zoals u het wil

De ideale VPN-oplossing is diegene waarbij u niet merkt of u lokaal of op afstand werkt. En dat is… telecom as it should be.

Uw telecom onder de loep?

    Uw naam*

    Uw organisatie

    Uw emailadres*

    Uw telefoonnummer*