skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Glasvezel voor bedrijven - toekomstvast en supersnel
glasvezel
Internetten en telefoneren. Niemand kijkt er nog van op dat dit allemaal tegelijk kan. Maar nu we gewend zijn aan de mogelijkheden en het gemak van digitale communicatie, willen we meer. Met glasvezel kán er ook meer. Veel meer.  De snelheid van een glasvezelnetwerk is ongeëvenaard. Een downloadsnelheid tot 1 Gbps behoort al tot de mogelijkheden. Als telecomspecialist zoeken wij uit welke operator de best mogelijke oplossing kan bieden. De ligging van uw bedrijf is cruciaal om de juiste operator te vinden.
Waarom kiezen voor glasvezel?
  • Snelheid: vele malen sneller dan de bestaande internettoegang, even snel uploaden als downloaden.
  • Eenvoudig beheer: al uw diensten over één glasvezelverbinding.
  • Digitale bereikbaarheid: u kunt tegelijkertijd gebruik maken van zware internettoepassingen. Verschillend diensten zoals pinnen, videoconferencing, beeldtelefonie of camerabewaking functioneren aanzienlijk sneller over een glasvezelnetwerk.
  • Toekomstvast: het aanbod van diensten die meer bandbreedte vereisen blijft groeien.
  • Beschikbaarheid: tot 99,9%
Meer informatie?

Alleen met een aansluiting op het glasvezelnetwerk kan u  alles halen uit de mogelijkheden die telecom u biedt. Nu en in de toekomst. Vraag ernaar!

work-hard