skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Cloud oplossingen bij indatel

Indatel biedt als expert in zakelijke telecom verschillende cloudoplossingen aan zoals Office 365 en cloudtelefonie. ​​​​​​​​De cloud verandert de manier waarop we ICT-omgevingen inrichten, bouwen en beheren. Bij een traditionele omgeving is er altijd sprake van over- of ondercapaciteit. Bij overbesteding betaalt u te veel en bij onderbesteding benadeelt u de gebruiker. Door gebruik te maken van cloud oplossingen kunt u uw ICT-omgeving exact afstemmen op de behoefte van uw organisatie. Dit draagt bij aan de flexibiliteit van uw organisatie en u kunt hiermee aanzienlijk besparen op de kosten van uw huidige ICT-omgeving.

Hoe kan Indatel u ondersteunen?

Wij begrijpen dat cloud oplossingen geen doel zijn, maar een middel. Bijvoorbeeld om een kostenbesparing te realiseren of om de flexibiliteit van uw organisatie te vergroten. Wij kijken graag samen met u naar de waarde van cloud oplossingen voor uw organisatie

mobile phone

Op maat van uw behoeften, bellen via het internet; dat is cloudtelefonie. Geen vaste centrale meer, alles in de cloud. Niet alleen hoeft u geen ingewikkelde apparatuur meer te onderhouden, maar kunt u met een eenvoudige interface uw telefonie regelen zonder compromissen op functionaliteit.

Office 365

Microsoft office, de meest gebruikte kantoorsoftware, heeft een nieuw familielid erbij: microsoft office 365. Deze laatste is de combinatie van de traditionele software met een online component, waarbij uw documenten toegankelijk zijn vanaf elk mobiel toestel. U kan de documenten gewoon vanuit de browser bewerken.

Meer informatie?

Meer weten over de voordelen van cloudtelefonie? Of hoe Indatel u kan ondersteunen bij de implementatie en integratie? U kan steeds bij ons terecht voor ervaren advies.

Cloud computing