Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Goedkoper bellen via uw internet!
cloud telefonie

Op maat van uw behoeften, bellen via het internet; dat is Cloudtelefonie. Geen vaste centrale meer, alles in de cloud. Niet alleen hoeft u geen ingewikkelde apparatuur meer te onderhouden, maar kunt u met een eenvoudige interface uw telefonie regelen zonder compromissen op functionaliteit.

U krijgt niet alleen de meest gebruiksvriendelijke telefooncentrale van de wereld, u krijgt ook de meest moderne. Cloudtelefonie is nog dagelijks in ontwikkeling en er worden constant nieuwe mogelijkheden toegevoegd. Nu krijgt u alle nodige functionaliteiten op een betrouwbaar platform. Uw feedback geeft ons mogelijkheden om de verdere ontwikkeling van uw centrale op te volgen.

Cloudtelefonie een oplossing voor uw bedrijf?
 Cloud Telefonie is een geavanceerde dienst, met voor velen nog vaak ongekende mogelijkheden, die gebruik maakt van VoIP. U kunt misschien een aantal argumenten bedenken waarom Cloud Telefonie voor uw organisatie of bedrijf niet geschikt zou zijn. Wel, op deze pagina willen één en ander verduidelijken door op uw meest voorkomende argumenten in te gaan.

Omdat VoIP gebruik maakt van internet-technologie, heeft u SIP toestellen nodig. Met een adapter kunt u eventueel wel uw oud fax-toestel blijven gebruiken. De aanschaf van nieuwe toestellen kan een investering zijn. Een investering die u ook dubbel en dik terugverdient. Cloudtelefonie is niet alleen goedkoper ten opzichte van uw oude verbinding maar we neemt u ook een hoop werk uit handen. Met een keuzemenu bijvoorbeeld zorgt u voor een efficiënte afhandeling van uw telefoontjes. Dit bespaart u kosten en vooral veel kostbare tijd.

Dit is een extra reden om over te stappen naar VoIP. Bij klassieke telefoonlijnen moet u minimaal 2 tot 8 weken op voorhand uw nieuw adres aanmelden. Bovendien kost verhuizen ook nog eens extra administratiekosten. Al met al niet zo eenvoudig.

Bij cloudtelefonie pakt u de toestellen in een doos in, pakt ze weer uit in uw nieuw kantoor en sluit ze aan. Als u internet heeft, kunt u direct doorgaan met bellen zoals op het vorig kantoor. U geeft ons uw verhuizing door en wij veranderen dit in onze administratie. Monteurs zijn overbodig, wachttijden zijn er niet en het is kostenvrij.

Toegegeven, VoIP is geen eenvoudige dienst. Daarom nemen wij, met uw IT-partner, zo veel mogelijk technische zaken uit handen. Onze centrale is niet ingewikkelder dan een smartphone en de toestellen worden gebruiksklaar opgeleverd. Uw IT-partner hoeft ze alleen maar aan te sluiten om ze te activeren. VoIP mag dan complex zijn, met Indatel is dat niet langer het geval.

VoIP is in een internationale setting zeker interessant maar biedt ook met één enkele vestiging in België veel voordelen. Zo worden telefoongesprekken beter afgehandeld, kan de centrale eenvoudig uitgebreid worden met meer toestellen…

Bovendien hebt u een moderne centrale die niet alleen telefoongesprekken kan doorsturen naar uw toestel maar ook hoe, bij wie en wanneer, die gesprekken binnenkomen. Zo kunt u bijvoorbeeld, aan de hand van een eenvoudig menu, voorkomen dat u telkens collega’s moet doorverbinden.

Uiteraard is de geluidskwaliteit van uw gesprekken is belangrijk. Het is echter niet zo dat VoIP slechter klinkt dan klassieke telefoonlijnen. Integendeel, VoIP is in staat om een veel hogere gesprekskwaliteit te leveren dan de vroegere koperlijnen. In de meeste gesprekken is de gesprekskwaliteit niet beperkt door de mogelijkheden van VoIP maar juist door de oude analoge aansluitingen.

Met de nieuwste generatie VoIP-toestellen is het zelfs mogelijk om videogesprekken te voeren. Daarbij is de gesprekskwaliteit even scherp als het beeld. Ongetwijfeld verbetert de gesprekskwaliteit met VOIP.

Meer informatie?

Meer weten over de voordelen van cloudtelefonie? Of hoe Indatel u kan ondersteunen bij de implementatie en integratie?

Cloud computing