skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Glashelder en onafhankelijk advies over uw telecom!
hosting-img

Onafhankelijk advies met een gezicht

Indatel is uw persoonlijke adviseur  bij het nemen van weloverwogen beslissingen op het gebied van uw zakelijke telecommunicatie. Úw specifieke wensen en eisen zijn daarbij ons uitgangspunt om te komen tot de betaalbare oplossing waar ú het meeste aan heeft.De adviseurs van Indatel hebben  ruime ervaring op het gebied van telecommunicatie (in de breedste zin) om u deskundig te kunnen adviseren bij al uw vragen, of om u te helpen bij de implementatie van nieuwe oplossingen.

Gratis factuuranalyse

Waarom meer betalen voor uw Telecom dan nodig? U wilt toch alleen maar betalen voor de diensten die u écht nodig heeft. Via een inventarisatie, analyse en advies biedt Indatel u een overzicht van uw mogelijkheden voor mobiel, vast, internet en VOIP. Geheel gratis.

Waarom Indatel een uitstekende keuze is
We helpen u om de juiste keuzes te maken bij het slim inkopen van Telecom & ICT diensten. We vergelijken de oplossingen van verschillende aanbieders en zorgen ervoor dat de juiste diensten op elkaar zijn afgestemd en worden geleverd tegen de scherpste prijzen.
 • Als onafhankelijk adviesbureau werken we alleen maar met de beste uitdagers op de telecommarkt.
 • Onze bevoorrechte partners zijn “Telenet for Business”, EDPnet, Destiny en LCR
 • Zoek samen met ons naar het beste alternatief voor Proximus.
Advies over telefonie of internet?

  Uw naam*

  Uw organisatie

  Uw emailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Onze gerenommeerde partners
  Mitel
  Telenet Business Expert Partner
  aastra
  edpnet
  Destiny
  fonzer