skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Vaste telefonie op maat van uw bedrijf!
MiVoice 6867

Kies voor vaste telefonie die aansluit bij uw bedrijfssituatie. Voor zakelijke vaste telefonie zoekt Indatel  steeds naar de goedkoopste oplossing met vooral oog op gesprekskwaliteit. Wij bieden o.a. enkelvoudige aansluitingen en zakelijk ISDN met meerdere lijnen voor gelijktijdige gesprekken.  Maar ook SIP (Session Initiation Protocol) behoort tot de mogelijke oplossingen. SIP is de volgende stap in de evolutie van VoIP netwerken naar Internet telefonie. SIP stelt u in staat om iemand te bereiken, ongeacht de plaats waar deze zich bevindt, of welk apparaat hij kan gebruiken voor de communicatie. Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor meer informatie. Voor oplossingen inzake vaste telefonie werkt Indatel samen met o.a.Telenet for Business, Destiny, EDP Net en LCR.

Uw voordelen wanneer u voor Indatel kiest
  • onafhankelijk, persoonlijk advies;
  • no nonsense aanpak;
  • keuze uit sip, isdn en analoog;
  • besparing van 25% en meer;
  • eigen technische afdeling.

Een oplossing op uw maat van uw vraag

Welke technologie sluit het beste aan bij uw noden en uw voorkeur?  ISDN? VoIP? SIP? PSTN?  Indatel biedt u het volledige gamma. Elke technologie heeft zijn eigen voordelen en mogelijkheden. Het antwoord hangt af van uw doelstellingen, uw budget en uw bestaande infrastructuur. Deze bespreken we graag met u.

Kostenefficiëntie voorop

We bekijken uw telefonie (cloudtelefonie, telefooncentrale,…) in de context van uw totale infrastructuur en van uw globale aanpak in telecommunicatie. Dat betekent dat we oplossingen zoeken die bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met eerdere investeringen. Samen met u maken we slimme en kostenefficiënte keuzes die toekomstgericht zijn, zodat u uw doelstellingen vlot kan waarmaken.

Meer informatie?

Waarom méér betalen voor uw vaste telefonie dan nodig is? Indatel ondersteunt u graag bij het vinden van de meest voordelige oplossing. Als telecomspecialist zoeken wij uit welke operator de best mogelijke oplossing kan bieden.

office.jpg
Onze gerenommeerde partners
Telenet Business Expert Partner
edpnet
fonzer
Destiny