skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Nieuwe telefooncentrale nodig? Ontdek onze Mitel MiVoice telefooncentrales!
MiVoice
MiVoice Business VoIP telefooncentrale

De MiVoice Business telefooncentrale is ontworpen om tegemoet te komen aan de noden van organisaties met 5 tot 65000 medewerkers.

Mitel begrijpt als geen ander dat de juiste telecommunicatie oplossing bijdraagt aan het succes van uw onderneming. De MiVoice Business telefooncentrale heeft een uitgebreide set aan functionaliteiten die ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd eenvoudig kunnen communiceren met collega’s en klanten, waar ze zich ook bevinden.

mivoice business telefooncentrale

Altijd de toepassing die u zoekt

 • Dynamic Extension: u kan tot 8 verschillende telefoonnummers configureren en u kan zelf kiezen wanneer u op welk telefoontoestel bereikbaar bent.  
 • Hot Desking: met Hot Desking kan u inloggen op eender welk telefoontoestel op uw kantoor. Zo blijft u bereikbaar op uw vertrouwde nummer ongeacht de werkplek.
 • Unified Messaging: U heeft altijd en overal toegang tot uw voicemail. Uw voicemailberichten kunnen ook als bijlage aan een e-mail verstuurd worden.

Een flexibel, eenvoudig te beheren en te implementeren platform

 • Kies uw platform: MiVoice Business is beschikbaar als virtuele telefooncentrale (VMWare of Hyper-V), op een server, als appliance of in de cloud.
 • Webbased: Het beheer gebeurt eenvoudig via een webbrowser en wijzigigingen worden automatisch gesynchroniseerd over meerdere systemen.
 • Open Standaard: MiVoice Business integreert in uw netwerk en ondersteunt SIP, Q.SIG en DPNSS. Hierdoor kopppelt u MiVoice Business eenvoudig aan uw bestaande telefooncentrale.

MiVoice Office 400 Hybride telefooncentrale

MiVoice Office 400 is er voor bedrijven van 4 tot 500 gebruikers en is een flexibele telefooncentrale die aan de behoefte van elke oragnisatie voldoet.

Hybride telefoonceentrales combineren de traditionele analoge en digitale technologie met VoIP en bieden het beste van twee werelden: alle voordelen van traditionele telefonie plus de meerwaarde van moderne Unified Communications & Collaboration. Op die manier kan elke KMO geleidelijk overstappen op volledig op software gebaseerde communicatie.

MiVoice Office 400


FLEXIBEL

 • Open en aanpasbare infrastructuur
 • Kan op elk moment worden uitgebreid met extra gebruikers, gebruikerstoestellen, toepassingen en functies
 • Uitgebreid aanbod van ingebouwde en aanvullende toepassingen en oplossingen
 • Uitgebreid aanbod telefoontoestellen: SIP, VoIP, digitaal, analoog, (SIP)-DECT

VERGROOT DE PRODUCTIVITEIT

 • Gebruikers kunnen zelf instellen hoe en op welk toestel ze bereikbaar willen
 • Uified Communications & Collaboration (UCC) bieden ongekende mogelijkheden via tools als CTI, softphone, presence, chat en conferenties met mogelijkheden tot het delen van toepassingen.
 • Flexibele integratie van mobiele toestellen; DECT-telefoons, Wifi-toestellen, smartphones en tablets
 • Sectorspecifieke oplossingen, waaronder oplossingen voor de industriële sector, horeca en gezondheidszorg
 • Moderne, veelzijdige consoles voor telefonisten en callcenters
 • Oplossingen om kostentransparantie te verkrijgen en kosten te verlagen (Least Cost Routing)

TOEKOMSTBESTENDIG

 • Toekomstbestendige verbinding met het openbare netwerk via een internetprovider met gebruik van het geïntegreerde SIP-protocol
 • Interfaces voor verbinding met moderne toepassingen en terminals volgens open standaarden (SIP-protocol) openen een wereld van mogelijkheden

MiVoice Telefoontoestellen

Van eenvoudige telefoons tot toestellen met geavanceerde toepassingen. Indatel biedt een breed scala aan IP-telefoons, bedienposten, conference-units en randapparatuur.

 • Uitgebreide functionaliteit. Mitel-telefoons bieden een combinatie van ergonomie, uitgebreide functionaliteit en hoogwaardige geluidskwaliteit.
 • Gebruiksvriendelijk. Zakelijke telefoons van Mitel bieden gebruikers eenvoudige, intuïtieve toegang tot uitgebreide telefonie- en desktoptoepassingen.
 • Oplossingen op maat. Geen ‘one size fits all’ maar telefoons die aan alle uiteenlopende wensen van gebruikers voldoen.
 • Werk vereenvoudigen. Handig gebruik maken van zaken als hotdesking, telewerken, online samenwerken of webconferencing? Onze telefoons bieden diverse mogelijkheden om uw werk te vereenvoudigen.
 • Hogere efficiency. Werknemers zijn overal beter bereikbaar en werken met de toepassingen die voor hen de meeste winst opleveren.
 • Beter samenwerken. Ongeacht hun functie of locatie staan medewerkers altijd in contact met elkaar, met zakelijke relaties en klanten, via de telefoon of videoconferencing.
MiVoice 6920 IP-telefoon

De MiVoice 6920 IP-telefoon is in alle facetten ontworpen voor de zakelijke gebruiker die een uitzonderlijke hoge HD-audiokwaliteit verlangt, zoals geboden door de unieke, voor spraak geoptimaliseerde handset van de 6920. De telefoon is voorzien van een groot LCD- kleurendisplay, twee GigE-ethernetpoorten, 18 programmeerbare persoonlijke toetsen, 4 contextgevoelige softkeys en USB- en analoge poorten voor de aansluiting van headsets, en ondersteuning van MobileLink via de optionele USB Bluetooth-dongle.

MiVoice 6930 IP-telefoon

De MiVoice 6930 is gezichtsbepalend met het grote 4,3-inch kleurendisplay, de voor spraak geoptimaliseerde handset met kristalheldere HD- geluidskwaliteit en de 72 programmeerbare persoonlijke toetsen. Met MobileLink mobiele integratie, twee Gigabit Ethernet-poorten en optioneel verkrijgbare uitbreidingsmodules is de 6930 voor intensieve gebruikers de eerste keus.

MiVoice 6940 IP-telefoon

De MiVoice 6940 IP-telefoon is ontworpen voor leidinggevenden die hoge eisen stellen aan hun telefoon. De 6940 is voorzien van een groot 7-inch touch display, biedt krachtige, kristalheldere HD- audio via de draadloze, voor spraak geoptimaliseerde handset en heeft 96 programmeerbare persoonlijke toetsen. Met MobileLink mobiele integratie, twee Gigabit Ethernet-poorten en een full-duplex luidsprekertelefoon is de 6940 voor leidinggevenden een krachtig desktop- communicatiemiddel dat de productiviteit verhoogt.

Advies over uw telefooncentrale?

U bent verzekerd van een deskundig advies over uw telefooncentrale bij Indatel! Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie, ICT en telefonie.

  Uw naam*

  Uw organisatie

  Uw emailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp

  Uw bericht