skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Servicenummer voor een specifieke dienstverlening!
indatel servicenummer

0800- en 070 -nummers worden ook wel servicenummers genoemd. De naam zegt het al: met een servicenummer bied je telefonische service aan je klanten aan, zoals bijvoorbeeld informatie of hulp. Neem je een 0800-nummer, dan kies je ervoor om deze service gratis aan je klanten aan te bieden maar betaal je als organisatie of bedrijf wel de gesprekskosten.

Servicenummers zijn herkenbaar, versterken de band met uw klanten en stellen u in staat om de resultaten van uw marketingacties te meten.

servicenummers
Voordelen van een 0800 nummer

Een 0800-nummer is bedoeld om je klanten gratis naar je organisatie te laten bellen. 0800-nummers worden vaak gebruikt voor wervingsacties en dergelijke, die ervoor willen zorgen dat het contact laagdrempelig blijft.

Voordelen van een 070 nummer
  • Bereikbaar op één nationaal nummer in heel het land;
  • Aanbod van informatie en diensten met een toegevoegde waarde;
  • Ideaal voor mobiele bedrijven of bedrijven die vaak verhuizen
Overweegt u een servicenummer?

Wilt u graag meer informatie over (de voordelen van) servicenummers? Wij maken graag tijd voor u. Voor professioneel advies kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

office.jpg