Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Bij Indatel bent u verzekerd van deskundig advies

Bert Loos
Hans Vermeesch

Als het gaat over oplossingen en mogelijkheden voor zakelijke telecommunicatie voor bedrijven, dan bent u bij Indatel aan het juiste adres. U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor onze professionele kijk op uw zaken; of dit nu gaat over innovatieve oplossingen en nieuwe technologie, of over uw huidige vaste telefonie. Maar wij zoeken ook graag samen met u naar de beste oplossing voor uw mobiele en vaste telefonie, cloudtelefonie, cloudoplossingen, internetverbinding, telecomkosten,… Wilt u bijvoorbeeld graag weten hoe uw telefonie goedkoper én efficiënter kan?

De adviseurs van Indatel hebben  ruime ervaring op het gebied van telecommunicatie (in de breedste zin) om u deskundig te kunnen adviseren bij al uw vragen, of om u te helpen bij de implementatie van nieuwe oplossingen.

Wenst u graag meer informatie over telecomdiensten? Heeft u een vraag over uw zakelijk internet, telefonie voor bedrijven of  communicatietechnologie? Aarzel zeker niet om ons te contacteren.

Contactformulier

Uw naam*

Uw organisatie

Uw emailadres*

Uw telefoonnummer*

Onderwerp

Uw bericht

Onze troeven

Eerlijk en ethisch
Uitstekende service
Flexibel
Betrouwbaar
Goede opvolging
Technische vakkennis
No nonsens aanpak
Persoonlijke contactpersoon

Contactinformatie

Indatel BVBA
Kalmthoutsesteenweg 225
2910 Essen
03/6484950
info@indatel.be
BTW: BE0526941018

Bert Loos
Bert.loos@indatel.be
T: 03/6484952

Hans Vermeesch
Hans.vermeesch@indatel.be
T: 03/6484955

Over Indatel

Indatel is jonge onderneming, opgericht in mei 2013. Beide zaakvoerders hebben samen meer dan 20 jaar ervaring in telecom. Persoonlijke service is ons handelsmerk. Onze eigen technische afdeling, biedt een echte meerwaarde voor onze klanten We nemen graag uw telecom uit handen, zodat u zich kan focussen op uw corebusiness. Ons kantoor is gevestigd in Essen.