skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Met een VoIP telefooncentrale ben je klaar voor de toekomst!

Voice over IP (VoIP) is de nieuwe standaard voor bedrijfstelefonie. Doordat het mee gekoppeld wordt op het datanetwerk zijn er veel meer mogelijkheden om te communiceren dan met telefoontoestellen alleen. Zo kan je kiezen waar, wanneer en op welk toestel je bereikbaar wenst te zijn. Dit zorgt voor de flexibiliteit die vandaag van elke onderneming verwacht wordt.

Contact

Waarom een VoIP telefooncentrale?

Met een Voice over IP telefooncentrale gebruik je de reeds bestaande netwerkinfrastructuur om uw telefonie aan te sluiten. Dit zorgt niet alleen voor een besparing, maar biedt ook veel meer mogelijkheden dan traditionele telefooncentrales. Doordat een VoIP telefooncentrale mee op het computernetwerk wordt aangesloten kan je naast VoIP telefoon-toestellen ook laptops en smartphones gebruiken op telefoongesprekken te voeren.

Daarnaast kan je ook verschillende applicaties koppelen, bv. je CRM zodat je onmiddellijk de klantenfiche te zien krijgt bij een inkomend gesprek. Verder kan je met CTI (Computer Telephony Intergration) je telefoontoestel aansturen vanop je PC zodat je een gesprek kan starten met één klik op de muis.

Wil je toch nog analoge toestellen en ISDN lijnen aansluiten? » Hybride VoIP telefooncentrale

Op een hybride VoIP telefooncentrale kan je naast VoIP telefoontoestellen ook nog analoge en digitale toestellen aansluiten. De Mitel MiVoice Office 400 is zo’n hybride telefooncentrale. Naast VoIP telefoontoestellen kan je hierop ook analoge toestellen (parlofoon, bel, fax etc) en ISDN lijnen aansluiten. Op die manier kan je dus een deel van de bestaande investeringen behouden en tegelijkertijd is alles aan boord om naar een volledige Voice over IP omgeving te migreren.

Contact

Hoeveel kost een VoIP telefooncentrale? Voordelen van een Hybride VoIP centrale

De prijs van een Voice over IP telefooncentrale hangt grotendeels af van het aantal telefoontoestellen dat u wenst aan te sluiten. Vul het formulier onderaan in en ontvang een voorstel op maat.

Goedkoper bellen

Met een Voice over IP telefooncentrale heeft u geen klassieke ISDN lijnen meer nodig, maar belt u met een SIP trunk over uw bestaande internet-verbinding. Dit zorgt voor een besparing tot 60% op de maandelijkse kosten.

Uitgebreide keuze toestellen

Op een hybride VoIP telefooncentrale kan je een uitgebreid assortiment aan toestellen aan-sluiten: vaste toestellen, draagbare (DECT), PC softphone, mobiele VoIP phone, parlofoons, videofoons, faxtoestellen, headsets, etc.

Funtionaliteiten

Een VoIP telefooncentrale heeft alle funct-ionaliteiten aan boord die je kent van uw traditionele telefooncentrale en nog veel meer. Zo kan je de telefooncentrale kopellen met je CRM pakket en je telefoontoestel be-dienen vanop je PC met Computer Integrated Telephony (CTI).

Telewerken

Omdat VoIP gebruik maakt van het computernetwerk kunnen andere devices die op dat netwerk aangesloten zijn ook gebruikt worden om te bellen. Zo kan u via een softphone op de PC of smartphone ook bellen met uw kantoornummer, waar u zich ook bevindt. Het enige dat je nodig hebt om te telewerken is een internetverbinding.

Eén netwerk

Een VoIP centrale wordt mee op het bestaande datanetwerk aangesloten. Bovendien gebruiken VoIP telefoon-toestellen hetzelfde type bekabeling als de computers en servers is het netwerk. Er is dus geen aparte bekabeling meer nodig voor de telefonie

Lange termijn

U investeert éénmalig in een telefooncentrale waar u vele jaren plezier van zal hebben. Dit zorgt voor een lagere kost op lange termijn.

Mitel MiVoice Office 400: Hybride VoIP telefooncentrale

De Mitel MiVoice Office 400 telefooncentrale is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote organisaties van 4 tot 600 gebruikers. Deze telefooncentrale heeft een uitgebreide set aan funct-ionaliteiten die ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd eenvoudig kunnen communiceren met collega’s en klanten, waar ze zich ook bevinden.

De Mitel MiVoice Office 400 telefooncentrale is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote organisaties van 4 tot 600 gebruikers. Deze telefooncentrale heeft een uitgebreide set aan funct-ionaliteiten die ervoor zorgen dat uw medewerkers altijd eenvoudig kunnen communiceren met collega’s en klanten, waar ze zich ook bevinden.

Contact

VoIP telefoontoestellen: MiVoice 6900

MiVoice 6920

MiVoice 6920

Ontworpen voor veeleisende zakelijke gebruikers die een flexibel en betrouwbaar device nodig hebben.

MiVoice 6930

MiVoice 6930

De MiVoice 6930 IP Phone is een krachtige, aanpasbare IP-telefoon, ontworpen voor de veeleisende gebruiker.

MiVoice 6940

MiVoice 6940

De krachtige MiVoice 6940 IP Phone met touchscreen is de perfecte oplossing voor veeleisende zakelijke gebruikers

Mitel SIP DECT

Mitel 612d DECT Phone

Mitel 612d DECT phone

De Mitel 612 DECT Phone in de Mitel 600 DECT-serie is het basismodel voor de zakelijke sector.

Mitel 622d DECT Phone

Mitel 622d DECT phone

De Mitel 622 DECT Phone heeft een groot kleurendisplay en de 8 programmeerbare toetsen.

Mitel 632d DECT Phone

Mitel 632d DECT phone

De Mitel 632 DECT Phone is de robuuste DECT-telefoon voor zakelijk gebruik.

Softphones: MiVoice Office Mobile & Web Application

MiVoice Office Mobile Application biedt u de functies van een zakelijk telefoonsysteem op uw mobiele toestel en/of uw PC.

Een deskphone in een mobiele applicatie

MiVoice Office Mobile Application is ontwikkeld om de essentiële spraak- en UC-functies van een deskphone te bieden op ieder mobiel device.

Eenvoudig en gebruiksvriendelijk ontwerp

MiVoice Office Mobile Application is vanaf de basis ontwikkeld met het oog op mobiliteit en eenvoud voor kleine organisaties. De applicatie heeft een modern intuïtief ontwerp en gestroomlijnde workflows voor een betere gebruikerservaring.

Blijf verbonden en altijd bereikbaar

MiVoice Office Mobile Application is ontwikkeld voor organisaties waarvan de omzet afhankelijk is van eenvoudige en effectieve spraakcommunicatie met hun klanten.

Hoeveel kost een telefooncentrale?

Vul de velden hieronder in en ontvang uw offerte op maat.


    KeuzemenuOperator consoleCRM-integratie

    Back To Top