skip to Main Content

Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Professionele telecomoplossingen voor bedrijven

Contact

Onafhankelijk
advies

Bij Indatel staan uw resultaten en uw kosten voorop. Dit betekent dat we oplossingen zoeken die bedrijfseconomisch verantwoord zijn, rekening houdend met eerdere investeringen. Samen met u maken we slimme en kostenefficiënte keuzes die toekomstgericht zijn, met oog voor uw doelstellingen.

Contact

VoIP Telefooncentrales

Met een VoIP telefooncentrale kan je veel meer dan bellen alleen. Gebruik softphones waar je ook bent en boek tijdswinst met CRM integratie.

Cloud Telefonie

Met een telefooncentrale in de cloud bent u altijd en overal bereikbaar zoals u dat wenst. Bovendien bent u niet gebonden aan een contract.

Video Conferencing

Eén op één vergaderingen of het live verbinden van grote vergaderzalen aan de andere kant van de wereld, met de huidige oplossingen is alles mogelijk én betaalbaar.

Bellen met Teams

Microsoft Teams kan je ook gebruiken om te bellen. Niet alleen onderling met de collega’s, evengoed extern met klanten en leveranciers.

Mobiele telefonie

Op zoek naar het beste abonnement? Wij vergelijken het aanbod van alle operatoren en kijken wat het beste is voor uw bedrijf.

Telecom Audit

Uw telecom kan beter. En goed-koper! Met onze Telecomscan zorgen we voor een besparing tot 50% op uw telecomfactuur. Vraag hier uw GRATIS Telecomscan aan.

SIP Trunking

ISDN lijnen zijn verleden tijd. SIP trunks zijn flexibeler en tot 60% goedkoper.

Webshop

Voor al uw aankopen van toestellen of hardware voor internet en telefonie, kan u vanaf nu terecht op onze gloednieuwe webshop!

Enkele referenties

Meer informatie over onze producten en diensten?

Laat je gegevens hier achter en wij nemen vrijblijvend contact met je op.

Indatel BVBA
Kalmthoutsesteenweg 225
2910 Essen
info@indatel.be
BTW: BE0526941018

  Uw naam*

  Uw organisatie

  Uw emailadres*

  Uw telefoonnummer*

  Onderwerp

  Uw bericht

  Back To Top