Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
Telefooncentrale als centrum van uw communicatie

Van eenvoudige telefoons tot toestellen met geavanceerde toepassingen. Indatel biedt een breed scala aan IP-telefoons, bedienposten, conference-units en randapparatuur.

  • Uitgebreide functionaliteit. Mitel-telefoons bieden een combinatie van ergonomie, uitgebreide functionaliteit en hoogwaardige geluidskwaliteit.
  • Gebruiksvriendelijk. Zakelijke telefoons van Mitel bieden gebruikers eenvoudige, intuïtieve toegang tot uitgebreide telefonie- en desktoptoepassingen.
  • Oplossingen op maat. Geen ‘one size fits all’ maar telefoons die aan alle uiteenlopende wensen van gebruikers voldoen.
  • Werk vereenvoudigen. Handig gebruik maken van zaken als hotdesking, telewerken, online samenwerken of webconferencing? Onze telefoons bieden diverse mogelijkheden om uw werk te vereenvoudigen.
  • Hogere efficiency. Werknemers zijn overal beter bereikbaar en werken met de toepassingen die voor hen de meeste winst opleveren.
  • Beter samenwerken. Ongeacht hun functie of locatie staan medewerkers altijd in contact met elkaar, met zakelijke relaties en klanten, via de telefoon of videoconferencing.
MiVoice 6920 IP-telefoon

De MiVoice 6920 IP-telefoon is in alle facetten ontworpen voor de zakelijke gebruiker die een uitzonderlijke hoge HD-audiokwaliteit verlangt, zoals geboden door de unieke, voor spraak geoptimaliseerde handset van de 6920. De telefoon is voorzien van een groot LCD- kleurendisplay, twee GigE-ethernetpoorten, 18 programmeerbare persoonlijke toetsen, 4 contextgevoelige softkeys en USB- en analoge poorten voor de aansluiting van headsets, en ondersteuning van MobileLink via de optionele USB Bluetooth-dongle.

MiVoice 6930 IP-telefoon

De MiVoice 6930 is gezichtsbepalend met het grote 4,3-inch kleurendisplay, de voor spraak geoptimaliseerde handset met kristalheldere HD- geluidskwaliteit en de 72 programmeerbare persoonlijke toetsen. Met MobileLink mobiele integratie, twee Gigabit Ethernet-poorten en optioneel verkrijgbare uitbreidingsmodules is de 6930 voor intensieve gebruikers de eerste keus.

MiVoice 6940 IP-telefoon

De MiVoice 6940 IP-telefoon is ontworpen voor leidinggevenden die hoge eisen stellen aan hun telefoon. De 6940 is voorzien van een groot 7-inch touch display, biedt krachtige, kristalheldere HD- audio via de draadloze, voor spraak geoptimaliseerde handset en heeft 96 programmeerbare persoonlijke toetsen. Met MobileLink mobiele integratie, twee Gigabit Ethernet-poorten en een full-duplex luidsprekertelefoon is de 6940 voor leidinggevenden een krachtig desktop- communicatiemiddel dat de productiviteit verhoogt.

Advies over uw telefonie?

U bent verzekerd van een deskundig advies over uw telefooncentrale bij Indatel! Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie, ICT en telefonie.