Uw telefooncentrale als centrum van uw communicatie.

mitel-5360

Een vlotte en stabiele communicatie tussen werknemers onderling en tussen werknemers en klanten of leveranciers, is de basis voor het succes van zowat elk bedrijf. Uw telefooncentrale is het centrum van communicatie met klanten en medewerkers. Om de beste centrale te kunnen bepalen voor het telefoonverkeer in uw bedrijf, moet u een aantal belangrijke factoren afwegen: de omvang van het bedrijf, het aantal werkstations, een vaste centrale of cloudtelefonie, de verschillende  functionaliteiten,..

Onze telefooncentrales zijn gebaseerd op tientallen jaren ervaring op het gebied van zakelijke communicatie, en ondersteunen uitgebreide functionaliteiten, protocollen, applicaties en randapparatuur. Deze communicatieoplossingen zijn synoniem voor duurzame investeringen en ze passen zich aan de groeiende dagelijkse communicatiebehoeften van uw bedrijf of organisatie aan.

Mitel zakelijke telefoons

Van eenvoudige telefoons tot toestellen met geavanceerde toepassingen. Indatel biedt een breed scala aan IP-telefoons, bedienposten, conference-units en randapparatuur.

  • Uitgebreide functionaliteit. Mitel-telefoons bieden een combinatie van ergonomie, uitgebreide functionaliteit en hoogwaardige geluidskwaliteit.
  • Gebruiksvriendelijk. Zakelijke telefoons van Mitel bieden gebruikers eenvoudige, intuïtieve toegang tot uitgebreide telefonie- en desktoptoepassingen.
  • Oplossingen op maat. Geen ‘one size fits all’ maar telefoons die aan alle uiteenlopende wensen van gebruikers voldoen.
  • Werk vereenvoudigen. Handig gebruik maken van zaken als hotdesking, telewerken, online samenwerken of webconferencing? Onze telefoons bieden diverse mogelijkheden om uw werk te vereenvoudigen.
  • Hogere efficiency. Werknemers zijn overal beter bereikbaar en werken met de toepassingen die voor hen de meeste winst opleveren.
  • Beter samenwerken. Ongeacht hun functie of locatie staan medewerkers altijd in contact met elkaar, met zakelijke relaties en klanten, via de telefoon of videoconferencing.
Download brochure

Wilt u weten welke telefoons het beste bij uw organisatie passen?

Unified Communications (UC)

Communicatie is ondertussen veel meer dan de telefoon op uw bureau. Goede bereikbaarheid betekent dat u in één keer antwoord hebt op telefoontjes e-mail of (web-)chat. Om die goede antwoorden te vinden werken uw medewerkers online samen, vanuit huis, op het werk of onderweg. Hoe u dit regelt? Met Unified Communications!

Unified Communication (UC) zorgt dat u telefonie, chat, e-mail, aanwezigheidsinformatie en online samenwerken, eventueel zelfs met video, via een overzichtelijke client op uw smartphone, tablet of beeldscherm op aangeboden krijgt. Via deze client, MiCollab, gaat communiceren slimmer, vlotter, werkt u beter samen en bent u goed bereikbaar.

Onze UC-oplossingen zijn geschikt voor organisaties van elke omvang en u voegt deze eenvoudig toe op reeds bestaande Mitel telefonieoplossingen. U koopt onze UC-oplossing als investering ineens of kiest om deze als dienst af te nemen, voor een vast bedrag per maand. Voordeel voor u: Geen langetermijnverplichtingen of enorme uitgaven, maar wel de handige functionaliteit, altijd overzicht over uw kosten en optimale flexibiliteit (voorde medewerkers die geen UC-functionaliteit nodig hebben, schaft u dit uiteraard niet aan!).

Indatel levert al meer dan 20 jaar bedrijfscommunicatie-oplossingen. Onze UC-oplossingen zijn daardoor enerzijds simpel en anderzijds uitgebreid en robuust. Uiteindelijk moet het namelijk wel perfect werken!

Wij helpen u graag verder!

Wilt u weten hoe onze UC oplossingen bij uw organisatie passen?

Advies over uw telefooncentrale?

U bent verzekerd van een deskundig advies over uw telefooncentrale bij Indatel! Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie, ICT en telefonie.

DeathtoStock_Desk5