Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img

Zakelijke telefonie oplossingen met Indatel

U zoekt een oplossing voor vaste en mobiele telefonie voor uw organisatie?  U wilt u bereikbaarheid verbeteren? Of zakelijk, slimmer en goedkoper bellen? Wij bieden u totaaloplossingen aan voor telefonie: van traditionele telefoontoestellen tot uitgebreide IP-communicatieplatformen. Afhankelijk van o.a. het aantal lijnen en nummers, het type telefooncentrale en de beschikbare toegangstechnologie stellen wij een flexibele en betaalbare oplossing voor op maat van uw onderneming of organisatie. Lees meer over de verschillende oplossingen, en aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren.

Telefooncentrales

De telefooncentrale is het startpunt van al uw communicatie. Om de beste centrale te bepalen voor uw telefoonverkeer, moet u een aantal belangrijke factoren afwegen. Indatel ondersteunt u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Unified Communications (UC)

Communicatie is tegenwoordig veel meer dan een telefoontoestel op uw bureau. MiCollab Unified Communications integreert telefonie, chat, e-mail, presence en conferencing in één applicatie voor uw PC of mobiel device.

Cloudtelefonie

Cloud telefonie is de toekomst voor gecentraliseerd, efficiënt en goedkoop communiceren. Met cloudtelefonie investeert u niet meer in een vaste telefooncentrale maar belt u over een kwaliteit-gegarandeerde internetverbinding. Bovendien bespaart u aanzienlijk op gesprekskosten.

Vaste telefonie

Kies voor vaste telefonie die aansluit bij uw bedrijfssituatie. Voor zakelijke vaste telefonie zoekt Indatel steeds naar de goedkoopste oplossing met vooral oog op gesprekskwaliteit. 

Mobiele telefonie

Mobiele telefonie is niet meer uit ons privé- en zakelijke leven weg te denken. Heeft u al eens kritisch naar uw ‘mobiele vloot’ gekeken? Werkt alles nog zoals het hoort? Aan de voordeligste prijs? 

Fax to e-mail

Faxen geraakt stilaan uit de mode. Faxtoestellen zijn overbodig; laat inkomende faxen toekomen in je mailbox!

Servicenummers

Een 0900- nummer (met een hoger tarief) kan een interessante extra bron van inkomsten zijn voor de organisatie. Een betaald 0900- nummer is vooral geschikt voor het aanbieden van betaaldiensten zoals een telefonische helpdesk, prijsvragen of nieuws- en sportberichten.

Virtueel telefooonnummer

Wilt u bereikbaar zijn op één telefoonnummer, zonder afhankelijk te zijn van een analoge lijn? Huur bij ons een telefoonnummer. U kan zelf het zonenummer kiezen. (03/02/09…)

Uw gratis telecomscan

Uw naam*

Uw organisatie

Uw emailadres*

Uw telefoonnummer*