Uw onafhankelijke specialist in zakelijke telecom

Met meer dan 20 jaar ervaring staat Indatel dicht bij organisaties en verenigingen in België. Voor uw telecomvraagstukken bieden wij een service op mensenmaat, én met een menselijk gelaat. Als onafhankelijke telecomspecialist luisteren wij naar ùw behoeften en gaan we samen met u op zoek naar de meest voordelige en flexibele oplossing voor uw zakelijke telecom.

Hans Vermeesch

hans.vermeesch@indatel.be
Tel: 03/6484955

Bert Loos

bert.loos@indatel.be
Tel: 03/6484952
hosting-img
Uw telecomkosten in kaart met de Indatel Telecomscan!

Ons telecom advies gaat om méér dan enkel technologie. Wij inventariseren eerst wat uw wensen en eisen zijn en hoe uw organisatie daadwerkelijk werkt. Wij stellen u de juiste vragen, en zoeken samen naar de best passende antwoorden. Zo helpen wij u verder. Met de telecomscan nemen wij de volledige telecominfrastructuur en de volledige telecomkosten binnen uw bedrijf onder de loep.Na een grondige analyse bereken we graag uw voordeel.

Onze werkwijze
Persoonlijke afspraak

Tijdens een persoonlijke afspraak brengen we uw huidige telecomsituatie in kaart, bekijken uw bestaande infrastructuur en vergelijken uw telecomfactuur. We koppelen, uw huidige en toekomstige wensen en behoeften. Deze analyse is volledig gratis.

Offerte op maat

Na een grondige analyse ontvangt u van ons een vrijblijvend voorstel voor een telecomoperator en indien nodig een offerte voor een nieuwe telefooncentrale. We stellen u de “effectieve besparing” voor.

Implementatie

Gaat u in op het voorstel, dan regelt Indatel de totale overstap. Wij zorgen voor een vlekkeloze implementatie

Nazorg en account management

Voor ons een evidentie. Wij blijven uw belangen verdedigen bij de operatoren na de implementatie. Eén vaste contactpersoon, steeds tot uw dienst!

Uw gratis telecomscan

Uw naam*

Uw organisatie

Uw emailadres*

Uw telefoonnummer*

Onafhankelijk advies

U bent verzekerd van een deskundig advies over uw telecom bij Indatel! Wij hebben een jarenlange ervaring op het gebied van datacommunicatie, ICT en telefonie.

office.jpg